Karrier

A FELIX-ben mi az apró részletekben és különleges kiemelt figyelemben hiszünk, vendégeink részére a legmagasabb színvonalú kiszolgálást nyújtva. Csapatunk szinte minden tagja a saját szakmájában külföldi és belföldi tapasztalattal rendelkező elismert szakember, ezzel is biztosítva az étterem folyamatos fejlődését és a kiemelkedő minőség fenntartását.

Légy egy olyan csapat tagja, akik a minőséget, a professzionalizmust és az innovációt tartják a legfontosabbnak.

Guest Relation Manager

Jól beszélsz angolul és szeretsz emberekkel foglalkozni, sőt még a magasfokú vendéglátás is érdekel? Csatlakozz a FELIX Kitchen&Bar csapatához, keressük új kollégáinkat Guest Relation Manager pozíciónkra! Várunk Téged!

Feladatok:

Vendégek üdvözlése, fogadása, helyhez kísérése, asztalfoglalások kezelése, vendégek kérdéseinek megválaszolása, kooperáció a felszolgálókkal

Elvárásunk:

  • angol nyelvtudás
  • jó kommunikációs készség
  • határozott fellépés
  • vendégközpontúság

Amit mi ajánlunk:

  • versenyképes fizetés
  • stabilitás
  • fejlődési lehetőség
  • nemzetközi környezet

A fényképes önéletrajzokat a karrier@felixbudapest.com e-mail címre várjuk. Jelentkezz most!

Felszolgáló

A FELIX magas színvonalát átadni úgy, hogy a vendégek elvárásait túlszárnyalva kellemes és emlékezetes élményben részesítsük Őket. Ehhez elengedhetetlen az összes kínálatunkban lévő étel és ital alapos ismerete, melynek birtokában és ezek ismeretével mindezt elérhetjük. 

PÁLYÁZÓI PROFIL 

Tapasztalat: 

  • Korábbi F&B tapasztalat előnyben részesítve 

Készségek és ismeretek 

  • Erős kommunikációs készség (verbális, szóbeli, írásbeli) 
  • Angol nyelvtudás (további nyelvismeret előnyt jelent) 
  • Innovatív 
  • Proaktív és megbízható 
  • Képes egyedül és egy csapaton belül dolgozni 

KONKRÉT FELADATOK 

Az alábbiakban meghatározott feladatok létfontosságúak a pozíció sikeres betöltéséhez: 

  • A napszaknak megfelelő szerviz pontos és hozzáértő véghezvitele 
  • Étel és ital rendelések pontos és szakszerű felvétele 
  • Éber odaadás a szerviz részleteire, valamint a felszolgált ételek és italok minőségére. 
  • A tiszta és rendezett munkaterület fenntartása 
  • Minden vendég számára olyan szolgáltatást nyújtani, amely meghaladja az elvárásokat. 
  • Az összes felszolgált étel elkészítési és tálalási módjának ismerete. 
  • Az étteremben kínált borok és italok magabiztos ismerete. 
  • Kérésre segítségnyújtás az étterem/bár egyéb területein. 
  • Rugalmasság és a munka kiterjesztése más munkaterületekre kapacitás függvényében, beleértve átmeneti átcsoportosítást részelegek között, a vendégigényeknek megfelelően. 
  • Tréningeken és értekezleteken való részvétel. 
  • Fogyóeszközök törésének a lehetőség szerinti minimumon tartása. Törés esetén az összetört eszköz a törésnaplóban minden esetben rögzítésre kell, hogy kerüljön. 
  • A munkaruha tisztántartása, személyi higiénia és ápoltság maximális szemelőt tartása. 
  • Evidenciában tartani, és kérdés esetén válaszolni tudni a tűzbiztonsági és egyéb kérdésekre, ami azzal kapcsolatos. pl: tűzjelzők, tűzoltókészülékek, vészkijáratok. 
  • A munkaidő, a munka elvégzéséhez szükséges idő, de általában nem kevesebb, mint heti 40 óra. 
  • Megfelelni a Felix Kitchen & Bar irányelveinek és elvárásainak. 

 

A fényképes önéletrajzokat a karrier@felixbudapest.com e-mail címre várjuk. Jelentkezz most!

Commis

 A FELIX magas színvonalát átadni úgy, hogy a vendégek elvárásait túlszárnyalva kellemes és emlékezetes élményben részesítsük Őket. Ehhez elengedhetetlen az összes kínálatunkban lévő étel és ital alapos ismerete, melynek birtokában és ezek ismeretével mindezt elérhetjük. 

PÁLYÁZÓI PROFIL 

Tapasztalat: 

  • Korábbi F&B tapasztalat előnyben részesítve 

Készségek és ismeretek 

  • Erős kommunikációs készség (verbális, szóbeli, írásbeli) 
  • Angol nyelvtudás (további nyelvismeret előnyt jelent) 
  • Innovatív 
  • Proaktív és megbízható 
  • Képes egyedül és egy csapaton belül dolgozni 

KONKRÉT FELADATOK 

Az alábbiakban meghatározott feladatok létfontosságúak a pozíció sikeres betöltéséhez: 

  • Az étterem felkészítése a napszakhoz megfelelő szervizhez. 
  • A tiszta és rendezett munkaterület megteremtése. 
  • Ételek / Italok a konyhából / bárból történő felszolgálása és a szennyezett edények/ poharak a megfelelő mosogatókba történő eljuttatása. 
  • Minden vendég számára olyan szolgáltatást nyújtani, amely meghaladja az elvárásokat. 
  • Az összes felszolgált étel elkészítési és tálalási módjának ismerete. 
  • Az étteremben kínált borok és italok magabiztos ismerete. 
  • Éber odaadás a szerviz részleteire, valamint a felszolgált ételek és italok minőségére. 
  • Kérésre segítségnyújtás az étterem/bár egyéb területein. 
  • Rugalmasság és a munka kiterjesztése más munkaterületekre kapacitás függvényében, beleértve átmeneti átcsoportosítást részelegek között, a vendégigényeknek megfelelően. 
  • Tréningeken és értekezleteken való részvétel. 
  • Fogyóeszközök törésének a lehetőség szerinti minimumon tartása. Törés esetén az összetört eszköz a törésnaplóban minden esetben rögzítésre kell, hogy kerüljön. 
  • A munkaruha tisztántartása, személyi higiénia és ápoltság maximális szemelőt tartása. 
  • Evidenciában tartani, és kérdés esetén válaszolni tudni a tűzbiztonsági és egyéb kérdésekre, ami azzal kapcsolatos. pl: tűzjelzők, tűzoltókészülékek, vészkijáratok. 
  • A munkaidő, a munka elvégzéséhez szükséges idő, de általában nem kevesebb, mint heti 40 óra. 
  •  Megfelelni a Felix Kitchen & Bar irányelveinek és elvárásainak. 

 

A fényképes önéletrajzokat a karrier@felixbudapest.com e-mail címre várjuk. Jelentkezz most!